Terras bij S.V. Nieuwleusen om praktische redenen nog niet open.

Woensdag 19 mei zijn er versoepelingen ingegaan waarbij ook de terrassen van sportkantines, met inachtneming van de Corona-maatregelen, weer open mogen voor maximaal 50 personen. Echter dit is om praktische redenen voor S.V. Nieuwleusen niet haalbaar. Daarom heeft het bestuur samen de clubhuiscommissie besloten om het terras voorlopig nog niet te openen.

Tot aan de zomer volgen nog diverse besluitmomenten waarop door het kabinet knopen worden doorgehakt over welke ruimte er is voor versoepelingen. Uiteraard volgen wij deze op de voet en bekijken wij opnieuw wat de mogelijkheden voor ons zijn.

Sportpark ´t Klaverblad is nu alleen open voor sporters en de benodigde vrijwilligers. Spelers vanaf 27 jaar mogen vanaf 19 mei weer trainen in groepen van 30 personen en met onderling 1,5 meter afstand. Voor jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen ook onderlinge wedstrijden spelen.

Het bestuur.