Technische Commissie kijkt terug op goed bezochte seizoensopening jeugd JO7-JO12

Afgelopen maandag, 26 augustus, werd het nieuwe seizoen gezamenlijk met ouders, leiders en trainers ‘afgetrapt’ met een gezellige en leerzame bijeenkomst in ons fonkel nieuwe clubhuis.

De zaal was zeer goed gevuld wanneer Paul als voorzitter van de Technische Commissie (TC) de opening van de avond doet met het vertellen wat S.V. Nieuwleusen is en wat we binnen de club naast voetbal doen. Vervolgens ïs het woord aan Hanneke die als coördinator Pupillen JO7-JO12 vertelt hoe de Voetbalschool Nieuwleusen het komend jaar eruit gaat zien. Dit succesvolle concept van het afgelopen seizoen wordt naar de leeftijdscategorieën JO11 en JO12 uitgebreid. Als slot worden de spelsystemen voor de verschillende leeftijdscategorieën besproken.

Het tweede deel van de avond wordt door de Werkgroep Online van S.V. Nieuwleusen ingevuld. Er wordt stil gestaan bij de verschillende apps die ondersteunend zijn aan het voetbal en hoe deze dienen te worden gebruikt:

• Wedstrijdzaken App
    Bestemd voor scheidsrechter, spelbegeleider en teammanagers (leiders)
  • Voetbal.nl
    Bestemd voor iedereen om uitslagen, standen en informatie rondom wedstrijden te vinden maar waar ook de KNVB nieuwtjes in plaatst.
  • Rinus
    Deze trainingsapp van de KNVB staat boordevol trainingsmateriaal voor trainers of leiders die training (willen) geven.

Belangrijk: Voor al deze apps dien je je te registreren met het emailadres zoals dat bij de club bekend is. Kun je je niet registreren of zie je verkeerde informatie dan staat het emailadres niet juist in ons systeem. Klik hier om een wijziging door te geven.

Na de apps komen ook de toegepaste communicatiemiddelen aan de orde die door S.V. Nieuwleusen worden gebruikt, zoals Social Media, Whatsapp, Club TV en de website. Op de website wordt nog een korte rondleiding gedaan en waar stil wordt gestaan waar informatie is te vinden.

Hieronder is het materiaal van de avond samengevat:

Presentatie (filmpjes staan hieronder)

Flyer 6×6 JO8-JO10

Flyer 8×8 JO12-JO11

Plezier en respect in en om het veld

Rol van spelbegeleider

Competitie jeugdvoetbal