‘Teamnaam’ wint Aluvo Hand in Hand-toernooi

De ploegen Balletje Vooruit en Teamnaam stonden zaterdag 23 juni in de finale van het Aluvo Hand in Handtoernooi bij S.V. Nieuwleusen. Teamnaam won ruimschoots met 6-2.

De organisatie van het traditionele Aluvo – Hand in Hand voetbaltoernooi op sportpark ‘t Klaverblad was in handen van de stichting Hand in Hand, S.V. Nieuwleusen en hoofdsponsor Aluvo Nieuwleusen. Subsponsors van het toernooi zijn De Viersprong, Vechtdal Bouw, Gebo Tours en Slagerij Kouwen. De aanwezige sponsoren ontvingen na de prijsuitreiking een bloemetje. Klik hier voor de foto’s.

De vier jonge organisatoren: Iris Buursema, Eline Bloemers, Dion Hulleman en Ricardo Schoenmaker werden  in het zonnetje gezet. Mooi dat S.V. Nieuwleusen ook voor de toekomst actieve leden behoudt.

Zestien heren-  en vier damesteams hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Het weer werkte goed mee en de toeschouwers konden genieten van spannende en sportieve wedstrijden. Bij de dames was Genderneutraal de sterkst, na een 1-0 overwinning op Team La Vida. De kampioenen werden gehuldigd en de organisatie keek terug op een geslaagd toernooi. In de derde helft werd nog lang nagesproken over de wedstrijden en kon men genieten van de barbecue en een optreden van zanger Patrick.

De opbrengsten van dit toernooi komen deels ten goede aan de Stichting Hand in Hand Nieuwleusen, die als doelstelling heeft gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven.
De organisatie is tevreden over de vernieuwde opzet met nieuwe hoofd- en subsponsors, dat heeft het evenement goed gedaan.