Update: teamindelingen 2021-2022

De technische commissie (TC) heeft de indeling t/m O19 voor komend seizoen rond. O23 alsmede de selectie voor het 1e en 2e zullen in de voorbereiding van het nieuwe seizoen definitief worden gemaakt.
Zoals elk seizoen was het ook nu weer een behoorlijke puzzel. Uiteraard proberen we aan ieders wensen en voorkeuren tegemoet te komen. Dit lukt gelukkig in de meeste gevallen. We hopen dan ook dat komend seizoen voor iedereen een seizoen wordt waar hij/zij met veel plezier traint en de wedstrijden kan spelen. Na een seizoen dat halverwege noodgedwongen is gestopt is iedereen daar wel weer aan toe. Mocht er om welke reden dan ook aanleiding zijn om gedurende het seizoen vanwege aantallen, prestaties of andere redenen de indeling aan te passen, zullen wij dit als Technische Commissie (TC) in overleg met alle betrokkenen doen.

Update 18 juli: Laatste wijzigingen in Junioren en Pupillen zijn doorgevoerd.

Indelingen Senioren Heren 3 t/m 8

Indelingen Senioren Vrouwen

Indelingen Junioren

Indelingen Pupillen

Indien er vragen zijn n.a.v. de indeling, dan kunnen die gemaild worden naar TC@svnieuwleusen.nl

Aanduiding teamnaam
Met ingang van seizoen 2021-2022 heeft de KNVB een nieuwe aanduiding voor gemengde teams bedacht: JM in plaats van G (van gemengd). Hieronder de betekenissen van de afkortingen in de teamnaam:

JO  = Jeugd Onder <gevolgd door leeftijdscategorie>
JM = Jongens en Meiden.   voorbeeld: JO10-3G wordt komend seizoen JO10-3 JM
MO = Meiden Onder <gevolgd door leeftijdscategorie>

Het MO11 team komt uit in een gemengde (JO) competitie en de MO15 teams komen uit in een alleen meiden competitie.