S.V. Nieuwleusen JO12-1 Kampioen !!

De 2e seizoenshelft kon niet beter beginnen voor SV Nieuwleusen JO12-1, met een 0-3 achterstand kwamen we geweldig terug tot een 4-3
overwinning en waren de eerste punten binnen. Dit was slechts een voorproefje van een geweldige 2e seizoenshelft! Klik hier voor de foto’s.

Dalfsen JO12-5 moest er ook 2 keer aan toegeven, onze JO12-1 was daar ook te sterk voor door zelfs 2 keer met dubbele cijfers de wedstrijd
binnen te slepen.
We stonden gedeeld eerste na 3 wedstrijden met Hellendoorn en Lemelerveld, het kon nog alle kanten op!

Hellendoorn en Lemelerveld waren 2 topwedstrijden waar goed voetbal het resultaat van was, Lemelerveld werd met een 1-0 achterstand omgebogen tot een 2-1 overwinning & Hellendoorn moest er ook aan geloven, Nieuwleusen was daar ook te sterk door met 2-4 van Hellendoorn te winnen!

De beslissende wedstrijd van het seizoen was daar op zaterdag 18 mei: De kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 Lemelerveld!
Na 20 minuten kwam daar de voorsprong voor SV Nieuwleusen door een solo van Sven Wierbos glipte hij zichzelf door de verdediging heen en stond het 1-0! Toen was de ban gebroken, Emiel maakt de 2e en Thomas, Naud en Jochem maakte snel een grotere voorsprong en de eindstand was 6-1 in het voordeel van Nieuwleusen!

SV Nieuwleusen JO12-1 is kampioen! We hebben onszelf door een paar moeilijke wedstrijden heengeslagen, maar het eindresultaat is daar, wat een geweldige 2e seizoenshelft!!!

Achter vlnr:
Roy Bollemaat trainer/coach – Thomas Groen – Sander ten Klooster – Laurens Bosman – Jochem Tabbers – Emiel Veijer – Lennard de Weerd trainer/coach.
Voor vlnr:
Joost van Duren – Sven Wierbos – Milan Groen – Naud Makkinga.