Succesvol 39e Nizato zaalvoetbaltoernooi

Op maandag 23 december 2019 werd het 39e Bloemink Security Nizato voetbaltoernooi georganiseerd voor de jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen uit Nieuwleusen en Oudleusen. Dankzij de sponsoring van Bloemink Security & Services, coördinatie door onze Toernooicommissie, 6 scheidsrechters (allen jeugdleden), 23 teams met fanatieke spelers en de grote opkomst van enthousiaste toeschouwers kunnen we succesvol terugkijken op deze prachtige dag.  Er werd de gehele dag in de sporthallen van de Spil op een sportieve wijze gestreden in verschillende poules. In de ochtend de groepen 6 en 7 en in de middag de groepen 8 en meiden/gemengd. Op het eind van de dag werden de medailles en wisselbekers door de organiserende vereniging S.V. Nieuwleusen uitgereikt.

Bij de meisjes ging de wisselbeker met overmacht naar Zaaier meiden 8. Het team wist alle wedstrijden te winnen en kreeg zelfs geen doelpunt tegen!

Bij de jongens was het een spannende poule en met 6 zeer competitieve teams werd er op het scherpst van de snede gespeeld. De wisselbeker ging voor het 2e opeenvolgende jaar naar Wegwijzer 8 die in een zeer spannende wedstrijd nipt met 1-0 van nummer twee, Zaaier 8, wist te winnen en daardoor met slechts 1 punt verschil kampioen werd.

In de ochtend kwamen de groepen 6 en 7 aanbod. Ook hier zagen we hele mooie spannende wedstrijden en bovenal heel veel voetbalplezier. Bij de poule Groep 6 werd De Zaaier 6 kampioen en bij poule Groep 7 ging de eerste plek naar de Cazemier 6/7 !

Klik hier voor foto’s van het 39e Nizato Zaaltoernooi 2019.

Eindstand Poule Groep 8

4) Wegwijzer 6A
5) Tweemaster 6
6) Kompas 6/7/8