Spaar voor fan artikelen met je eigen spelersfoto.

Hoe leuk is het om een broodtrommel, mok, slippers, gymtas en nog veel meer artikelen te hebben met je eigen spelersfoto…Het kan!

Plus Bakker Nieuwleusen start 9 november 2018 met deze nieuwe spaaractie, en S.V. Nieuwleusen doet ook me

Hoe te sparen:

Tijdens de actie die van 9 november 2018 t/m 19 januari 2019 loopt krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een spaarpunt. Deze spaarpunten bevatten een code die je online invoert op je eigen persoonlijke fan site. Op de fan site staat vermeld hoeveel punten je bij elkaar moet sparen voor een fan artikel.

Het betreft een persoonlijke site, maar je mag je ouders, oma’s en opa’s vrienden, buren noem maar op uitnodigen om mee te sparen via jou fan site. Zij kunnen artikelen via jouw site bestellen.

Wat houdt deze actie in:

De clubfundactie is sparen voor de vereniging en hun leden. De leden kunnen sparen voor  fan artikelen waar zij zelf op staan.

Het leuke aan deze actie is dat je gratis spaart voor je fan artikelen, maar tegelijkertijd ook S.V. Nieuwleusen steunt. Elke punt dat wordt verzilverd gaat er een bedrag naar de clubkas van S.V. Nieuwleusen.

De bedoeling is dat de jeugdleden meedoen aan deze actie. Maar heb je toch bezwaar tegen het maken van de foto’s dan kan er altijd ook gespaard worden voor ons clublogo.

U kunt uw bezwaar mailen naar sponsoring@svnieuwleusen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 23 augustus 2018.

Ben je geen jeugdlid, maar denk je toch daar wil ik aan mee doen . Dat kan!!
Mail je aanmelding dan ook naar het bovengenoemde mailadres.

Na de vakantie ontvangen jullie meer informatie over deze leuke actie. Mocht je al meer willen weten via deze link ga je rechtstreeks naar de site van clubfund http://www.clubfund.nl/