Selectie sluit seizoen af in Westwoud

Afgelopen weekend heeft het vlaggenschip het seizoen gezamenlijk afgesloten met een traditioneel weekendje weg. Ditmaal ging de selectie naar Westwoud, een klein dorpje aan de andere kant van de Houtribdijk gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn.

Op vrijdag ging een nagenoeg voltallige selectie naar de groepsaccommodatie waar na aankomst als eerste de slaapvertrekken werden ingericht. Toen iedereen een plekje had gevonden was het tijd om samen een maaltijd te nuttigen. De aanwezig barbecue kwam hierbij uitstekend van pas. Uiteraard werd er gegeten onder het genot van een biertje en een wk-wedstrijd.

Na de maaltijd werd er even stilgestaan bij het afscheid van spelers en leden van de staf. Na deze officiële plechtigheden werd er op het seizoen teruggeblikt door middel van een fraaie quiz. Tijdens de quiz werd menig speler en staflid op ludieke wijze in het zonnetje werd gezet.

Uiteraard moest er ook nog een kijkje worden genomen bij de lokale horeca. Er werd gekozen om de eerste avond door te brengen in Enkhuizen, waar het overigens prima toeven was.

De zaterdag werd vervolgens rustig opgestart en nadat iedereen op zaterdagochtend het slaap weer uit de ogen had gewreven en de maag had gevuld met een gebakken eitje, werd de groep aan het begin van de middag verstrekt door de staf. Zij waren voor de zaterdag overgekomen vanuit Nieuwleusen.

De gehele groep zette daarna koers richting Hoorn. In Hoorn stapte de selectie aan boord van de riante sloep van kapitein Bram. Onder het genot van een drankje en een heerlijk zonnetje werden we rustig rondgevaren door Hoorn. Na enkele uurtjes ronddobberen was het tijd om Hoorn voor nu te verlaten. Eenmaal weer aangekomen in Westwoud werd de barbecue wederom getest. Met een volle maag en goede zin ging de groep aan het begin van de avond vervolgens terug naar Hoorn waar nog een avondje stappen op het programma stond.

Toen zondagochtend iedereen weer wakker was, werd het tijd om weer richting Nieuwleusen te vertrekken.

Al met al was het weekend weg een mooie manier om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Aangezien het weekendje mede mogelijk is gemaakt door de club van 100 willen we hen langs deze weg van harte bedanken.