Schrijf je nu in voor het jeugd voetbalkamp 2019!

Van maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei organiseert S.V. Nieuwleusen het jaarlijkse Jeugd Voetbalkamp voor al haar jeugd vanaf JO10 tot en met de JO13.
Je kan je vanaf nu inschrijven via deze link:  http://eu.123formbuilder.com/form-1484/voetbalkamp

Wat gaan we doen?!
We gaan (binnen!) overnachten, op het sportpark, in het oude clubhuis en in de spreekruimtes. Verder wordt er veel gevoetbald, we gaan naar een subtropisch zwemparadijs en een kermis! Maar er staat nog veel meer op het programma. Kortom; drie dagen lang in het teken van sport, spel en plezier.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen €40, – per pupil. De pupil krijgt hiervoor een volledig verzorgd voetbalkamp aangeboden!
S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk dat élke pupil kan deelnemen aan het voetbalkamp. Mocht het inschrijfbedrag een belemmering vormen, neem dan contact op met de organisatie (zie onderstaand).

Vragen, opmerkingen of inschrijven?
Ben je een JO10 – JO13 pupil, en heb je zin om in de meivakantie drie dagen sportief bezig te zijn op sportpark “Het Klaverblad”? Geef je dan snel op via het online inschrijfformulier.
Na aanmelding krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving. Medio april volgt er nog een informatieve mail met o.a. ook de betaal-instructies.

Heb je vooraf nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Timo Muller, te bereiken via voetbalkamp@svnieuwleusen.nl

Groeten,

De kampleiding.