Scheidsrechterscursus bij S.V. Nieuwleusen

Op 12 februari 2020 is  S.V. Nieuwleusen gestart met de KNVB cursus voor verenigingsscheidsrechter. Op[ deze avond hebben 18 (aspirant) scheidsrechters les gekregen van Lennart Fledderus. Lennart is in dienst van de KNVB en bij S.V. Nieuwleusen actief als keeper van het 8e elftal. Helaas was dit, vanwege de Corona maatregelen, meteen ook de laatste avond in 2020, terwijl er nog  drie avonden te gaan waren.

De cursus werd op 29 september 2021 met 15 enthousiaste scheidsrechters hervat. De clubhuiscommissie trakteerde de scheidsrechters op een hulsterrol met het logo van onze club.

Deze tweede avond stond in het teken van overtredingen, spelsituaties en locaties van spelhervattingen op het veld. Ook deze tweede leerzame lesavond werd gegeven door Lennart Fledderus. De derde avond is op 13 oktober en de vierde op 27 oktober.