S.V. Nieuwleusen zet scheidsrechters in het zonnetje

S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag 3 oktober al haar clubscheidsrechters en de door aangewezen KNVB scheidsrechters (Categorie A wedstrijden JO17-1 en JO19-1), in het zonnetje gezet.

De arbiters kregen een goed gevulde zak met allerlei lekkernijen van AH de Groot uit Nieuwleusen.

Het presentje werd vooraf tijdens de toss overhandigd door de beide aanvoerders van de teams.
Als vereniging zijn we dan ook erg blij met deze vrijwilligers en vinden we het dan ook top dat ook junioren het vak willen leren en de vereniging voorthelpen.

Naast de scheidsrechters zijn ook de planners voorzien van zo’n goed gevulde tas.

Voor de jeugd t/m 12 jaar wordt de functie van spelbegeleider over he algemeen ingevuld door één van de leiders.

S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk dat ook de jongste jeugd het respect voor deze spelbegeleider laat zien en daarom was er voor deze thuisspelende teams ook zo’n goed gevulde tas.

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.

Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.