S.V. Nieuwleusen wint bekerwedstrijd van SEH

S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag 8 september de bekerwedstrijd in Heerde met 0-3 gewonnen. S.V. Nieuwleusen was de 1e helft oppermachtig. Al in de 6e minuut scoorde Reinier Meijerink maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Na een half uur spelen kwamen de gasten eindelijke op een 0-1 voorsprong, Tom Vasse schoot de rebound binnen. Nog voor de rust werd het 0-2 door een benutte penalty van Reinier Meijerink. Ook de 2e helft had S.V. Nieuwleusen het betere van het spel. Vlak voor het eindsignaal bracht Tom Vasse de eindstand op 0-3. Hattem won de bekerwedstrijd met 4-2 van Bruchterveld. A.s. zaterdag 15 september speelt S.V. Nieuwleusen de om 14.30 uur de bekerwedstrijd in en tegen Bruchterveld. Dan staat ook de wedstrijd SEH – Hattem op het programma. Alleen bij een hele ruime overwinning maakt S.V. Nieuwleusen nog kans om de poule te winnen.

De stand in de poule is als volgt:

1. Hattem                     2-6 (7- 2)

2. SEH                          2-3 (6- 4)

3. S.V. Nieuwleusen  2-3 (3-  3)

4. Bruchterveld          2-0 (3-10)