S.V. Nieuwleusen – De Weide wegens hevige sneeuwval gestaakt

Zaterdag 3 februari is de competitiewedstrijd van S.V. Nieuwleusen thuis tegen V.V. De Weide uit Hoogeveen, in de 68e minuut gestaakt wegens hevige sneeuwval. Door beide ploegen was er op dat moment nog niet gescoord. Het restant van de wedstrijd(22 minuten) moet uitgespeeld worden. Scheidsrechter Tonny Walters uit Nieuwe Pekela staakte de wedstrijd omdat hij de lijnen niet meer kon zien en het veld onbespeelbaar en gevaarlijk was voor de spelers. Ook de wedstrijden op de andere velden werden gestaakt.

In de 1e helft was het wat het weer betreft nog niets aan de hand. De Weide was duidelijk de bovenliggende partij, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. S.V. Nieuwleusen kwam er sporadisch uit, maar de voorhoedespelers wisten elkaar niet goed te vinden. De 0-0 was dan ook een logische ruststand.

S.V. Nieuwleusen kwam de 2e helft goed uit de kleedkamer. Bas Evenboer werd de diepte ingestuurd en ging alleen op de keeper af. Hij speelde de bal echter iets te ver voor zich uit. Vlak daarna werd Bas wederom de diepte ingestuurd, ditmaal werd hij naar de zijkant gedreven waardoor de kans verkeken was. Inmiddels begon het al licht te sneeuwen wat dus alleen maar heviger werd, waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt zag om de wedstrijd te staken.

A.s. zaterdag 10 februari speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur in Emmen tegen DZOH.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Doel: Timo Muller

Verdediging: Stan Scholten(56e min. Christian Harke) Roy Bollemaat, Stefan van Veen, Ruben Scholten

Middenveld: Ruben van Dijk( 59e min. Mark de Weerd), Ruben Brinkman, Anne Jan Broek

Voorhoede: Bas Evenboer, Reinier Meijerink, Tom Vasse

Scoreverloop: