2017-2018

S.V. Nieuwleusen VR1 begint uitstekend aan de competitie.

Vrouwen 1 is de competitie uitstekend begonnen met een 1-8 overwinning op Olympia’28 Vrouwen 1.

S.V. Nieuwleusen heeft al snel het meeste balbezit. Hieruit ontstaat een assist van Sanne op Anja die vervolgens een goal maakt in de 10:48ste minuut. 4 Minuten lang wordt erover en weer getikt tot dat Corina de bal ontvangt in de 14de minuut en een afstandsschot waagt waaruit de 0-2 ontstaat.

S.V. Nieuwleusen speelt veel op de helft van de tegenstander. De 3de goal wordt gemaakt door een goede assist van Corina op Sanne die hem vervolgens afmaakt 0-3. In de 39ste minuut komt Olympia in actie en schieten ze op afstand over het doel heen.

Het einde van de 1ste helft komt in zicht na 2 corners voor S.V. Nieuwleusen in de 42ste en 43ste minuut, hieruit ontstaan geen doelpunten en sluiten we de 1ste helft af met een mooie 0-3 voorsprong.

In de 2e helft is Nieuwleusen weer het meest in balbezit. Laura krijgt de bal en waagt een schot op het doel. In de 53ste minuut komt er meer beweging in Olympia en spelen ze op onze helft waaruit de 1-3 ontstaat. In de 55ste minuut wordt Alice gewisseld voor Lisanne Visscher.

Na een paar mooie acties maakt Olympia een overtreding en krijgen wij een vrije trap die wordt genomen door Manon. Zij waagt een mooi schot maar de keeper red goed. In de 68ste minuut wordt de 1-4 gemaakt door Laura die van afstand de bal in het doel schiet. Inmiddels staat de stand op 1-5. In de 72ste minuut komt Corina aan de bal en scoort de 1-6 wanneer vlak daarna Sanne een schot op het doel waagt en er een 1-7 van maakt. In de 80ste minuut wordt de 1- 8 gemaakt, wat ook de eindstand is.

Nadat we de winst hadden gevierd zijn we doorgegaan naar de bruiloft van onze keepster Elsbeth en René. Van harte gefeliciteerd namens het team en de leiders!