S.V. Nieuwleusen VR1 verliest van FC Meppel/Acides

S.V. Nieuwleusen VR1 heeft zaterdag 6 oktober de uitwedstrijd tegen FC Meppel/Alcides met 2-1 verloren.

Na 10 minuten maakte de thuisclub het eerste goal: de 1-0. Een paar minuten daarna krijgt Nieuwleusen een kans waardoor een corner ontstond voor Nieuwleusen, die helaas net over gaat. FC Meppel is fysieker dan ons, waardoor we veel van de duels verloren. Nieuwleusen zet meer druk en komt dichtbij de goal. Hierdoor ontstaat een corner die werd genomen door Manon. De bal werd gepakt door de keeper. Vlak hierna had FC Meppel nog een kans maar die ging ook naast. In de 36ste minuut krijgt S.V. Nieuwleusen een vrije trap mee, vlak hierna krijgen we er eentje tegen door een overtreding. Wanneer Nieuwleusen meer op de helft van FC Meppel gaat spelen maakt er iemand van FC Meppel een overtreding en krijgt hiervoor een gele kaart, dit betekend dat ze er 10 minuten uit moet (dit is afgesproken met de scheids en beide teams i.p.v. een boete). In de 77ste minuut scoort FC Meppel de 2-0. Hierna ging Nieuwleusen nog meer druk zetten waardoor FC Meppel het lastiger kreeg en we veel op hun helft speelden. Veel kansen gehad maar niet afgemaakt tot de 83ste minuut waarin Manon scoort door een mooie assist van Rianne. De wedstrijd eindigt in een 2-1 voor FC Meppel.