S.V. Nieuwleusen VR. 1 laat weer punten liggen.

Zaterdag 20 november mochten wij om 14.30 uur in Bruchterveld spelen. Ondanks het grauwe weer begonnen wij vol goede moed aan de wedstrijd en zetten we direct druk. Bruchterveld laat zich niet op haar kop zitten, maar wij vechten harder. In de tweede minuut heeft Alice een kansje, maar de keepster van de tegenstander is sneller. In de vierde minuut schiet Larissa gericht op het doel, maar deze raakt de paal. Zo zijn er nog wat kansen, maar het geluk is niet met ons en er vallen geen doelpunten voor S.V. Nieuwleusen.

Dan komt Bruchterveld op onze  en dwingt een corner af. Deze kans voor het doel pakken ze met beide handen aan en zij koppen de bal in het net: 1-0. In de 20e minuut wordt Sanne binnen de 16 meter onderuit gehaald. De keepster krijgt geel, wij krijgen een penalty. De penalty wordt genomen door Anneke en dit blijkt een goede keuze: 1-1!

Ons doelpunt geeft ons een beetje rust en wij willen weer, echter gaan we er net iets te nonchalant mee om. We pingelen wat heen en weer en zitten er niet strak op. Bruchterveld heeft de kans om de bal buiten de 16 mooi neer te leggen en een goed afstandsschot in het doel te schieten. Dit betekent dat we met een 2-1 achterstand de rust in gaan.

In de kleedkamer besluiten we met zijn allen dat ons spel niet per definitie slecht is, maar we moeten de stand op zijn minst recht proberen te trekken, want dit verliezen is zeker niet nodig. Zo beginnen we de tweede helft en proberen we hard meer doelpunten in het net van de tegenstander te leggen, maar dat mag nog niet baten. Bruchterveld doet het wel weer: 3-1. Echter moet Bruchterveld Sanne weer hebben, deze keer net voor de 16, want ons een vrije trap oplevert. Keanny maakt dankbaar gebruik van deze kans en we scoren de 3-2.

Het resterende kwartier proberen we met alles wat we hebben in ieder geval de 3-3 te maken, ons spel is goed, we laten zien dat we kunnen voetballen, maar het mag niet baten. Het eindsignaal klinkt en we druipen helaas af naar huis zonder de drie punten.

A.s. zaterdag hebben we weer een herkansing. Deze keer op ons eigen sportpark tegen ASV Dronten VR1.