S.V. Nieuwleusen VR 1 verliest haar eerste competitiewedstrijd

Op 21 september ‘19 om 12:30 uur startte S.V. Nieuwleusen VR1 de competitie tegen debutant DWP VR1. Een onbekende tegenstander uit het noorden van het land. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Thom Paasman.

Naar aanleiding van de tos mocht S.V. Nieuwleusen de aftrap nemen. In het eerste kwartier gingen de teams gelijk op. De periode daarna had DWP diverse kansen, die de goal rakelings passeerden. S.V. Nieuwleusen was desondanks de eerste die de bal in het net wist te krijgen. Helaas werd voor het afstandsschot van Lisanne Visscher gefloten voor een overtreding. Een paar minuten later konden de dames van S.V. Nieuwleusen wel juichen. Na een snel genomen vrije bal werd Sanne Veltman neergehaald in het zestienmeter gebied en ging de bal op de stip. Anneke Schottert legde aan en opende de score. De blijdschap was niet van lange duur, want na een paar minuten maakten DWP reeds de aansluitingstreffer. S.V. Nieuwleusen was uit haar doen en kreeg voor rust nog twee goals tegen waardoor we gingen rusten met een 1-3 stand.

Na de rust begon S.V. Nieuwleusen met één wisseling binnen het team. Leona Nordman bleef achter in de kleedkamer en werd vervangen door Arjenne Aalbers. DWP zet S.V. Nieuwleusen ook in de tweede helft gelijk weer onder druk. S.V. Nieuwleusen komt hierdoor niet in haar spel en heeft veel balverlies. DWP maakt het spel en weet de stand binnen tien minuten uit te breiden tot 1-5. In de 65e minuut wordt Melissa Roebers gewisseld voor de talentvolle Keanny Vink. In de laatste periode van de wedstrijd komt S.V. Nieuwleusen er een aantal keer goed uit, maar weet de keeper niet voldoende te testen. Tot slot scoren de vrouwen van DWP nogmaals en eindigt deze wedstrijd in 1-6.

Graag bedanken wij via deze weg Keanny Vink (MO17-1) en Arjenne Aalbers (VR2) voor het meedoen aan deze wedstrijd. Zaterdag 28 september ’19 speelt S.V. Nieuwleusen VR1 een uitwedstrijd tegen SVM VR1 om 12:30 uur.