S.V. Nieuwleusen VR1 speelt gelijk tegen Be Quick’28

Zaterdag 3 november speelden Vrouwen 1 van S.V. Nieuwleusen in Zwolle tegen Be Quick Vrouwen 4.
Op deze zonnige maar frisse dag ging de wedstrijd om 15.00 uur van start.
Onderweg en in de kleedkamer hebben we afgesproken om fel en fanatiek van start te gaan. Be Quick dacht hier waarschijnlijk net zo over want de beginfase gaat gelijk op.
Wij weten vrij veel lange ballen van hen te onderscheppen en creëren ook een kans vanuit een corner. Rianne heeft een mooi schot op de goal, maar deze leidt helaas nog niet tot een doelpunt.
In de 25e minuut krijgen we een vrij trap mee welke Sanne keurig afrondt onder in de linkerhoek: 0-1 voor!

Be Quick krijgt ook nog een kans én een vrije trap, maar deze worden gestopt. In de rust wordt Manon ingezet op rechtsbuiten en zij weet in de 48e minuut al een mooie goal te maken. Ze bewaart goed haar rust tijdens een 1 op 1 duel met de keeper en rondt keurig af: 0-2 voorsprong!
Be Quick herpakt zichzelf snel en weet in de 50e minuut de 1-2 te maken en in de 59e minuut zelfs de 2-2! De achterhoede en keeper zijn helaas niet bij machte dit te voorkomen.
S.V. Nieuwleusen staat weer met beide benen op de grond en zet alles op alles om dit nog om te draaien naar winst.
De scheidsrechter is scherp en fluit adequaat. In de 64e minuut krijgen we weer een vrije trap mee, dit maal weten we deze niet af te maken. Corina raakt helaas geblesseerd aan haar knie en wordt gewisseld, Melissa Gerrits valt in.
Na een steekpass en een punter weet Be Quick in de 76e minuut de 3-2 te maken.
Nieuwleusen speelt gehaaid verder en doet er alles aan om kansen te creëren. Zo heeft Manon in de 84e minuut nog een mooi schot welke helaas op de doelpaal belandt.
Echter weet Rianne een minuut later haar kans wel te benutten en wordt het 3-3.
Beide partijen strijden nog voor de verschilmaker maar de eindstand blijft 3-3 gelijkspel.
Zaterdag 10 november spelen we uit tegen Staphorst VR1 om 12:30 uur.
Alle support van harte welkom!