S.V. Nieuwleusen verrast drie goede doelen

Tijdens de jaarlijks sponsoravond (donderdag 22 november j.l.) samen met ASC’62 , SV Dalfsen en dit jaar ook jeugdvoetbalvereniging FC Dalfsen overhandigde de sponsorcommissie van S.V. Nieuwleusen drie cheques van € 500,– . Gelukkigen waren Alpe d’HuZes team D211 KWF, ALS Team Jan en de stichting MGVGN (Motorrijders Gaan Voor Gehandicapten Nieuwleusenstichting. Marcel Brasjen, Karin de Weert en Dicky Schoemaker waren namens hun Goede Doelen aangenaam verrast.
Met haar actie “ Een Stoel voor het Goede Doel” heeft de sponsorcommissie haar bijdrage geleverd aan het realiseren van het nieuwe clubhuis. Alle 228 beschikbare tribunestoeltjes zijn gesponsord door leden, supporters en sponsoren. Dit met de belofte dat vijf procent van de opbrengst naar goede doelen gaat.

Voorzitter Erwin van Leussen heette de sponsoren van harte welkom in het nieuwe clubhuis van S.V. Nieuwleusen.

Daarna vertelde Menno Hoekstra van de bouwploeg over de vorderingen, de geschiedenis van het ontstaan van de plannen tot waar de vele vrijwilligers nu zijn.

De gezamenlijke sponsoravond van de vier clubs stond verder in het teken van de verhalen van oud eredivisiescheidsrechter Roelf Luinge. De ruim 120 aanwezige sponsoren werden meegenomen langs amateurvelden, de 1e divisie, natuurlijk de eredivisie en ook Europa in.
Na het eerste betoog van Roelof vertelde de voorzitter van de jeugdvoetbalvereniging FC Dalfsen dhr. Booyink enthousiast hoe de voetbaljeugd van ASC ’ 62 en SV Dalfsen zijn samengevoegd en nu op een geweldige manier samen als één vereniging voetballen. Dit zowel voor de jongens als de meisjes.

Na de pauze ging scheidsrechter Luinge weer vrolijk verder met zijn mooie verhalen over zijn belevenissen in de voetbalsport. Diverse trainers, bestuurders, echtgenoten van bestuurders en trainers en spelers kwamen voorbij.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. En Roelof Luinge en zijn chauffeur Peter verlieten als laatsten het clubhuis richting Bussum.

De organiserende sponsorcommissie kan terugkijken op een prima geslaagde avond.
Dit wederom met dank aan de vele vrijwilligers van S.V. Nieuwleusen die het nog in afbouw zijnde nieuwe clubhuis tot een ware feestzaal hadden omgebouwd.

Hulde !