S.V. Nieuwleusen verliest van De Weide

Zaterdag 28 april werd het restant van de wedstrijd S.V. Nieuwleusen – De Weide gespeeld. Deze wedstrijd werd begin februari in de 65e minuut wegens de hevige sneeuwval gestaakt. Het stond op dat moment nog 0-0.

De wedstrijd werd een deceptie voor de Nieuwleusenaren. De 1e grote kans was in de 2e minuut voor Justin Beentjes. Hij ging via de linkerkant alleen op de keeper af, maar zijn inzet werd gestuit door de keeper. Daarna was het snel gebeurd, door fouten in de verdediging werd binnen 10 minuten de eindstand bereikt: 0-3. in de 5e minuut scoorde Vincent Coulier de 0-1 en in de 9e en 10e minuut scoorde spits Frank Benjamins de 0-2 en 0-3.

A.s. donderdag 3 mei speelt S.V. Nieuwleusen om 20.00 uur de competitiewedstrijd in Emmen tegen DZOH.