S.V. Nieuwleusen verlengt kledingcontract met Sport-Inn Zwolle en Hummel.

S.V. Nieuwleusen de samenwerking met kledingleveranciers Hummel en Sport-Inn Zwolle met zes jaar verlengd. De duur van het nieuwe contract zegt alles over de goede samenwerking tussen de drie partijen. Erwin Hoekstra was namens S.V. Nieuwleusen aanwezig in Deventer om zijn handtekening onder het nieuwe contract te zetten. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding en adequate levering noemt Erwin ook de betrouwbaarheid wat betreft het nakomen van afspraken waar S.V. Nieuwleusen tevreden over is. Tijdens het tekenen van het contract was er tevens een fotoshoot voor de vernieuwde webshop van S.V. Nieuwleusen. Via deze webshop, die in samenwerking met Sport-Inn uit Zwolle is opgezet, kan (gepersonaliseerde) kleding besteld worden uit de ‘S.V. Nieuwleusen-lijn’. Het aanbod in de webshop blijft niet beperkt tot kleding uit deze lijn, ook is er een groot aanbod van tassen, voetbalschoenen, accessoires en andere sportkleding. Bestellen via de webshop is niet alleen interessant voor uw eigen portemonnee, ook de club profiteert een beetje mee. Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig geworden ga dan naar onze clubshop: