S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd met 2-5 van A.S.C’62

Het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen speelde donderdag 28 februari een oefenwedstrijd in Dalfsen tegen 2e klasser A.S.C.’62.

Al in de 6e minuut kwam S.V. Nieuwleusen op een 1-0 achterstand. Enkele minuten daarna maakte Tom Vasse de gelijkmaker. Na een kwartier kwamen de oranjehemden op een 1-2 voorsprong. De thuisclub kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte: 2-2. De thee werd opgezocht met een 2-3 voorsprong  doordat vlak  Nick Holsappel vlak voor rust scoorde. In de 2e helft vielen er vlak voor tijd nog 2 doelpunten. Reinier scoorde de 2-4 en Wouter Tabbers bracht de eindstand op 2-5. Een puike wedstrijd van S.V. Nieuwleusen.

Zaterdag 2 maart is er geen wedstrijd. Op 9 maart staat de thuiswedstrijd tegen Fit Boys op het programma.