S.V. Nieuwleusen thuis tegen ZZVV

Aankomende zaterdag speelt het eerste elftal van S.V. Nieuwleusen alweer de laatste reguliere thuiswedstrijd van deze competitie. Tegenstander is ZZVV uit Zuidwolde. De oranjehemden moeten in elk geval winnen om te mogen blijven hopen op een klein wonder. In theorie is het kampioenschap immers nog steeds mogelijk.

SV Marknesse en SC Elim staan nog steeds drie punten voor op de oranjehemden. Beide ploegen moeten dus één van de twee laatste competitieduels verliezen. Vooral gezien de tegenstanders die SC Elim nog treft zit dat er eigenlijk niet in, of er moet ineens sprake zijn van overmatige kampioenstress bij de titelfavorieten. Misschien dat er voor S.V. Nieuwleusen nog een tweede plek op de ranglijst in zit en dat zou weer voordeel op kunnen leveren tijdens de eerste ronde van de nacompetitie. Genoeg reden dus om zaterdag voluit te gaan.

De Zuidwoldiger Zaterdag VoetbalVereniging is klaar met deze jaargang. De ploeg van trainer Rick Mulder kon prima meekomen in deze klasse, hoefde nooit naar onderen te kijken maar kwam toch ook tekort om zich actief met de top vier of één van de periodetitels te bemoeien. De geelzwarten gaan op een solide plek in het linkerrijtje eindigen. Als ZZVV komende zaterdag de nodige motivatie nog kan vinden dan moet de ploeg in staat worden geacht om S.V. Nieuwleusen een lastige middag te bezorgen.

Eerder dit seizoen won S.V. Nieuwleusen na een 1-0 achterstand met 1-4 in Zuidwolde. Komende zaterdag begint de wedstrijd om 14:30 uur en scheidsrechter van dienst is de heer D. Beldman uit Holten.