S.V. Nieuwleusen tekent hernieuwde overeenkomst met PEC Zwolle

Zaterdagavond 23 november speelde PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-1). Voorafgaand aan dat duel vond in het Event Center van Hotel Lumen een bijeenkomst plaats waarbij alle convenantclubs van PEC Zwolle de hernieuwde overeenkomst ondertekenden. Namens S.V. Nieuwleusen waren Erwin van Leussen(voorzitter) en Dinant Bollemaat(voorzitter voetbalzaken) hierbij aanwezig.

Op de foto V.l.N.R. : Henk Brugge(hoofd opleiding PEC Zwolle), Erwin van Leussen(voorzitter S.V. Nieuwleusen), Dinant Bollemaat(voorzitter voetbalzaken S.V. Nieuwleusen), Alexander Palland(hoofd opleidingen PEC Zwolle).

De avond stond in het teken van het ondertekenen van de al bestaande maar vernieuwde contracten. Tevens vond er een tafelgesprek plaats met technisch manager Mike Willems, commercieel directeur Edwin Peterman, hoofden opleidingen Alexander Palland en Henk Brugge én keeperstrainer Diederik Boer, die als jonge keeper via huidig convenantclub Flevo Boys naar Zwolle kwam en vandaag de dag zijn kennis en kunde overbrengt op de keepers van de Voetbalacademie.

Na afloop van de ondertekening keek het gezelschap hoe PEC Zwolle in een bijna uitverkocht MAC3PARK stadion Fortuna Sittard met 3-1 versloeg.