S.V. Nieuwleusen start vanaf zaterdag 16 maart met VoetbalTV

S.V. Nieuwleusen heeft zich aangesloten bij VoetbalTV.

We zijn trots dat wij in Nederland één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die hiermee aan de slag gaan. Vanaf zaterdag 16 maart gaan wij hiermee van start.

Wat is VoetbalTV

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. Met behulp van slimme camera’s worden videoregistraties van onze wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het Evert Bosch veld(hoofdveld).  Jeugdwedstrijden vanaf 13 jaar die gespeeld worden op dit veld worden uitgezonden door VoetbalTV.

Wel nog de opmerking dat de camera’s (gepositioneerd in de mast tussen de dug-outs) zijn voorzien van prima microfoons. Wellicht iets om rekening mee te houden…

VoetbalTV App

Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Ook kunnen er highlights gemaakt worden van wedstrijden en gedeeld worden op het eigen profiel.

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account.

Er is ook een instructievideo beschikbaar voor het gebruik van de VoetbalTV app.

De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.

Analyse

Daarnaast bieden de camera’s de mogelijkheid om wedstrijden te analyseren. Trainers en coaches kunnen op basis van deze wedstrijdbeelden specifieke momenten uit de wedstrijd terugkijken en bespreken met het team.

AVG
Het project Voetbal TV voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Leden die – om wat voor reden dan ook – bezwaar hebben tegen het uitgezonden worden op VoetbalTV, kunnen dat binnen hun vereniging kenbaar maken. Zie ook de veelgestelde vragen. Bezwaar maken kan via bestuur@svnieuwleusen.nl

De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS.

Meer informatie vind je op de website van VoetbalTV (www.voetbaltv.nl) en middels hun promo video.