Geef je op voor de grote Online Kerstbingo.

Op zaterdagavond 19 december om 20.00 uur organiseert S.V. Nieuwleusen en de Supportersvereniging voor leden, ouders, vrijwilligers, supporters en sponsoren een grote Online Kerstbingo met vele mooie prijzen. De presentatie is in handen van Marcel Brasjen en Herman Vrieling. De hoofdprijs is een cadeaubon t.w.v. € 100,00 van de Ondernemersvereniging Nieuwleusen. Ook draaien we aan het Rad van Avontuur met mooie prijzen. De bingo wordt via een Livestream uitgezonden op het You Tube kanaal van S.V. Nieuwleusen. Leuk om met het hele gezin, familie of met vrienden mee te doen. Volgens de laatste Corona-maatregelen mag je maximaal 3 bezoekers thuis ontvangen.

Bestel het bingopakket met lekkernijen en de bingokaarten

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar bingo@svnieuwleusen.nl, dit kan t/m zondag 13 december. Bij de opgave graag ook je mobiele telefoonnummer vermelden en je adres. Deelname kost € 10,00 p.p. Je ontvangt hiervoor een goed gevuld bingopakket met lekkernijen plus vier bingokaarten en een lot voor het Rad van Avontuur. In het pakket zit ook een handleiding waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het precies werkt. Het bingopakket kan op zaterdagmiddag 19 december opgehaald worden via een drive-thru op de parkeerplaats bij S.V. Nieuwleusen. Betalen kan dan via de mobiele pin of contant. Mocht het niet lukken om het bingopakket op te halen dan kan het pakket in Nieuwleusen ook aan huis worden bezorgd.

Hoe werkt het?

Via het You Tube kanaal van S.V. Nieuwleusen is de bingo live te volgen. Er wordt gespeeld in vier rondes met vier verschillende kleuren bingokaarten. Er wordt aandacht geschonken aan onze sponsoren want op de bingokaarten staan geen nummers maar de namen van onze sponsoren.
Per ronde zijn er drie prijzen te winnen. Heb je bingo? Stuur dan direct een WhatsApp bericht (het nummer krijg je nog door) met het nummer van de bingokaart. De bingo wordt gecontroleerd en woon je in Nieuwleusen dan wordt de prijs door het bezorgteam nog dezelfde avond bij je thuisbezorgd. Woon je buiten Nieuwleusen dan krijg je de prijs op een later moment.