S.V. Nieuwleusen op trainingskamp naar Lloret de Mar

S.V. Nieuwleusen gaat opnieuw met vier van haar selectieteams op trainingskamp naar Spanje. Het eerste en tweede elftal, Vrouwen 1 en de JO19-1 selectie verblijven van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2020 in Lloret de Mar.

Waar bij het succesvolle trainingskamp in 2016, dat eveneens in Spanje werd belegd, nog werd gekozen voor een lange busreis, is dit keer gekozen om te vliegen. Via de luchthavens van Eindhoven en Barcelona reist de club met ca. 100 van haar leden af naar de Catalaanse stad aan de Costa Brava.

De Nieuwleusenaren verblijven in hotel Samba, met een trainingsaccomodatie en het strand in de nabije omgeving. Er wordt nog gewerkt aan een sportieve invulling van het trainingskamp, maar naast trainingen en mogelijk een oefenwedstrijd zal er in ieder geval ook een bezoek worden gebracht aan voetbalhoofdstad Barcelona.
De reis en het verblijf worden mede mogelijk gemaakt door sponsoren Vechtdal Bouw, Aluvo, De Sprong, Installatiebedrijf Heide en Gebo Tours. Ook vanuit de Bedrijvenclub van S.V. Nieuwleusen en de Club van 100 kan men rekenen op een bijdrage. Daarnaast betalen de spelers ook zelf een deel.