S.V. Nieuwleusen MO17-1 kampioen !

Kampioensfoto:

Staand vlnr:
Corina Wierbos (trainster), Hermy Bredewold (leidster), Wyanne Bonen, Loes Veurink, Celine Pot, Keanny Vink, Leonie Santing, Moniek Spijker, Marion Veerman, Laurie Hoekstra, Maren Roos, Marion Nijlant, Linda Snijder, Willemien Weits (leidster), Marcel en Jolanda Gerrits (shirtsponsor Willems Mode)

Zittend vlnr:
Marloes Bredewold, Mandy Kasper, Annabel Kaal, Fleur in ’t Veld, Nadia van Oenen, Liset Harink.

Kampioen !
Op dinsdagavond 17 december werden de meiden van MO17-1 kampioen in eigen huis. Het was een mooie competitie die tot het laatst aan toe erg spannend bleek. De meiden deden het erg goed als team, ondanks veel blessureleed. Gelukkig mochten we regelmatig een beroep doen op MO15-1 zodat we met meer dan 11 speelsters naar de wedstrijden konden.

Op de voorlaatste wedstrijd op zaterdag 14 december werd er uit in Zwolle de belangrijke wedstrijd tegen medetitelkandidaat HTC MO17-1 gespeeld. De andere titelkandidaat Dwingelo speelde eerder op de dag uit in Ommen waar het verrassend nipt onderuit ging. Hierdoor stegen de kampioenskansen voor onze MO17-1 meiden en moest er in Zwolle worden gewonnen. Helaas werd er niet gescoord en ging de wedstrijd met een 0-0 stand de boeken in. De inhaalwedstrijd tegen Ruinerwold MO17-1 moest het dan ook gaan worden. Een gelijkspel zou voldoende zijn gezien het doelsado van de oranjeleeuwinnen.

Een spannende pot voetbal met vele trouwe oranje supporters langs de lijn deden de meiden goed. Helaas moest topscoorster Laurie, na de door haar gescoorde 1-0, het veld al vroeg in de eerste helft met een hamstring blessure verlaten. Als team bleven de meiden overeind en scoorden in de 2e helft nog de verlossende 2-0 waarmee de titel werd veilig gesteld.

Film 1

Film 2

MO17-1 stond in deze competitie bekend als de veel scorende ploeg met 26 punten en een uiteindelijk doelsaldo van +42!

En er werd nog flink gefeest in het clubhuis !