S.V. Nieuwleusen kijkt terug op prachtige open dag.

S.V. Nieuwleusen kijkt terug op een prachtige open dag met veel bezoekers. De diverse activiteiten in combinatie met het prachtige weer zorgde wederom voor een daverend succes! De hele dag waren er diverse activiteiten gepland. Hoogtepunt van de ochtend was ongetwijfeld de ‘training’ van Jong Oranje. Dit jaar hadden we een record aantal beginnende voetballertjes. De kinderen kregen een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt en een bal.

Ook het open huis van het nieuwe clubhuis was een groot succes. Aan de oproep “kom eens kijken hoever we al zijn” werd massaal gehoor gegeven. Kulturhus “De Spil” had deze dag ook open huis en mensen combineerden dit met een bezoek aan S.V. Nieuwleusen.

Klik hier voor de foto’s van de Open Dag.

De afsluiting van de open dag was weer erg gezellig met muziek van Always Sunday en R&D DJ. Kouwen Uw slager verzorgde de BBQ en de clubhuisvrijwilligers leverden een topprestatie om iedereen van een drankje te voorzien!

Het bestuur bedankt alle vrijwilligers die helpen meegeholpen om deze dag te organiseren.