S.V. Nieuwleusen JO17-2 kampioen !!!

Zaterdag 26 mei is S.V. Nieuwleusen JO17-2 kampioen geworden van de voorjaarscompetitie. Dit gebeurde in een wedstrijd tegen JVC Dedemsvaart JO17-3.  In de rust stond S.V. Nieuwleusen nog met 2-1 achter, maar de jongens wonnen na een spectaculaire  2e helft uiteindelijk met 6-3. Hierdoor kan het  team met nog 2 wedstrijden te gaan niet meer ingehaald worden. Het team, onder leiding van trainer Johan Pasman, is tot dusver nog ongeslagen in de voorjaarsreeks met een doelsaldo van 39 voor en 11 treffers tegen. Na afloop heeft het team het kampioenschap uitbundig gevierd bij trainer Johan Pasman. Het team wil bij deze Johan ontzettend bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan dit kampioenschap.

Johan bedankt !!! Namens de jongens van JO17-2

Op de foto:

Staand van links naar rechts:

Johan Pasman (trainer/coach); Niek Bollemaat; Wouter Moes; Bastian Dijkman; Joel Walinga;

Jelmar Schoemaker; Niels Koets; Luuk van der Kolk; Hidde Hoekstra; Yonick Pasman

Zittend van links naar rechts:

Cas Buitenhuis; Roy in ’t Veld; Luuk Strijk; Sjoerd Klein; Ihab Omar

Leon Kappert ontbreekt op de foto