S.V. Nieuwleusen JO17-2 kampioen 2e klasse

Na kampioenschap in de 3e klasse afgelopen december, mocht het team aantreden in de tweede klasse. De eerste twee wedstrijden werden winnend afgesloten, daarna volgde een gelijkspel. De volgende vijf wedstrijden werden overtuigend gewonnen. De spanning in deze competitie werd teruggebracht door een verlies tegen ‘s-Heerenbroek JO17-1, daardoor moest de laatste competitie wedstrijd de beslissing brengen. JO17-2 liet er echter geen twijfel over bestaan, het duel werd overtuigend gewonnen met een 7-0 eindstand – het kampioenschap was binnen !

Op de foto:

De namen bij de foto:

Vanaf links staand, leider Ronni Krul, Yonick Pasman, Hidde Hazemeijer, Nathan Visscher, Wouter Moes, Jasper Hoekman, Mathijs Krul, Jelmar Schoemaker, Cas Buitenhuis, Luuk van der Kolk, Chiel in’t Veld, leider/trainer Johan Pasman en trainer Henk Visscher. Zittend vanaf links: Melle Vrieling, Joël Walinga, Bastian Dijkman en Sjoerd Klein.