S.V. Nieuwleusen JO17-2 kampioen /update met verslag

Zaterdag 1 december is JO17-2 ongeslagen kampioen geworden door gelijk te spelen tegen de laatste concurrent voor de titel. We wisten van tevoren dat dit één van de moeilijkste wedstrijden van het seizoen zou gaan worden. Maar vol goede moed gingen we uit naar Rohda Raalte.
Het was een echte kampioenswedstrijd met super veel spanning. De eerste helft werd afgesloten met een 01-1 voorsprong door een penalty. In de tweede helft kwam Rohda al gauw langszij door een schitterende afstandsschot. Hierna waren er nog kansen over en weer, maar de stand bleef 1-1 en het kampioenschap was een feit. Opluchting bij de spelers en de leiders, maar ook zeker langs de kant met alle meegekomen familie en bekenden. Wat hebben de spelers samen er nu al een mooi seizoen van gemaakt. Op naar de voorjaarscompetitie.

Op de foto:

VLNR: Ronny Krul(leider), Melle Vrieling, Nemo Hekkert, Cas Buitenhuis, Mathijs Krul, Chiel in ‘t Veld, Wouter Moes, Jasper Hoekman, Bastian Dijkman, Jelmar Schoemaker, Luuk van der Kolk, Hidde Hazemeijer, Nathan Visscher, Yonick Pasman, Sjoerd Klein, Johan Pasman( trainer/coach), Henk Visscher (trainer).