S.V. Nieuwleusen JO17-1 geplaatst voor halve finale nacompetitie

A.s. zaterdag 8 juni om 11.00 uur speelt S.V. Nieuwleusen JO17-1 in de halve finale van de nacompetitie thuis tegen VVOG. Het belooft een geweldige ‘kraker’ te worden op ’t Klaverblad.
Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO17-1, van trainer Jeroen Elzinga en leider Erwin Hoekstra, hun eerste ronde van de nacompetitie tegen Spakenburg om promotie af te dwingen naar de 4e Divisie. Na een sterk begin van onze jongens stond er in de rust al een 3-0 voorsprong op het scorebord, maar na de rust rechtte de Spakenburgers hun rug en verkleinden de achterstand tot 3-2. Het werd nog ongemeen spannend, ook voor de vele toeschouwers die de moeite hadden genomen om deze unieke jeugdwedstrijd te bekijken. Gelukkig voor de oranjehemden maakte aanvoerder Stijn Hoekstra aan alle spanning een eind door vijf minuten voor tijd de verlossende 4-2 eindstand binnen te schieten.

Klik op de link voor de foto’s , gemaakt door Robin Hoogenkamp:

De tegenstander van a.s. zaterdag, VVOG uit Harderwijk, is geen onbekende voor de Nieuwleusenaren. Ze speelden dit seizoen al tegen elkaar in de competitie. De uitwedstrijd in Hardewijk werd verloren, terwijl er thuis gelijk werd gespeeld. VVOG werd uiteindelijk derde in de competitie vlak achter onze ploeg. De winnaar van deze wedstrijd speelt op zaterdag 15 juni de finale voor promotie naar de 4e divisie tegen de winnaar van de andere halve finalewedstrijd Huizen-Hoevelaken.

Niet onvermeld mag worden dat ook het tweede elftal van S.V. Nieuwleusen zaterdag thuis om 14.30 uur voor de nacompetitie aan moet treden tegen Bergentheim 2. Zij gaan proberen promotie naar de Tweede klasse te bewerkstelligen. Ook is er de hele dag het Goutbeek pupillentoernooi van JO8 t/m JO11. Kortom een ideale dag om op deze Pinksterzaterdag ons sportpark te bezoeken.