S.V. Nieuwleusen JO15-3 kampioen

Wij begonnen vorig najaar met 3 bekerwedstrijden, tegen Balkbrug en Genemuiden werd er ruim gewonnen. De laatste bekerwedstrijd tegen SJO JCO (Ommen) was iets lastiger. Na een 2-2 stand lukte het de spelers om vlak voor het verstrijken van de speeltijd de winnende te maken. Dus een ronde verder in de beker.

De competitiestart was prima, tegen ASC en Dalfsen werd ruim gewonnen, vervolgens Go Ahead Kampen en Berkum verslagen. Op 4 november wachtte ons de topper tegen SJO JCHW (Hoonhorst/Wijthmen). Dat was op dat moment de koploper en daar wilden wij graag een stokje voor steken! Vanaf het eerste fluitsignaal gingen wij vol in de aanval en dat resulteerde in een aantal mooie kansen. Helaas waren wij niet superscherp en konden scoorden niet. De tegenstander kreeg die 1e helft 2 kansen en scoorde wel 2 keer. Dat was een zware teleurstelling. In de rust de jongens flink opgepept en éémaal binnen de lijnen kwamen wij binnen 2 minuten terug in de wedstrijd. Twee goals in een zucht en weer een open wedstrijd.

Toch daarna nog een kleine terugval en JCHW scoorde tegen. Dit bracht ons niet uit ons ritme en er werd weer een tandje bij geschakeld. Dit bracht ons de gelijkmaker 10 minuten voor tijd. Een puntendeling dus tegen de koploper waar we hadden gehoopt op winst. Echter dit was gezien de wedstrijd zeer acceptabel. Hierna nog maar 3 wedstrijden kunnen spelen, veel afgelastingen door diverse redenen. Alle 3 ruim kunnen winnen en we stonden in de winterstop met 2 wedstrijden minder dan de rest op doelsaldo bovenaan. Begin januari nog wel geprobeerde deze wedstrijden in te halen maar dit is niet gelukt. Door onze directe concurrentie werd er ook niet ingehaald waardoor wij nu pas ons kampioenschap vieren in ons clubhuis.

Achter vlnr: Jan Bijker(sponsor), Stefan van Veen(trainer), Herwin van Ittersum,  Duncan Mulder, Jasper Boudeling, Bram Gerrits, Youri van Leussen, Rick Vasse, Kyan Sterken, Bastian Klomp, Arie van Jaarsveld, Jaco Mulder leider.

Voor vlnr: Sylvan Rozendal, Julian de  Weerd, Marco Vasse, Tim Ruitenberg, Vito Joshua ten Kate, Joost Seisveld, Daan ten Klooster,