S.V. Nieuwleusen JO11-3 ongeslagen kampioen !

S.V. Nieuwleusen JO11-3 kende een geweldige najaarscompetitie. Onder leiding van de zeer gedreven Gert Roeberts, tacticus Bas Kuiper en toptrainer Randy Vink (onthoud die naam) najaarskampioen geworden!

Voor het eerst op een half veld, dat was wel even wennen. Ieder op z’n eigen plekje. In het begin was het wel even puzzelen, maar na een paar wedstrijden stonden de pionnetjes goed.

Op het doel onze vaste zeer talentvolle keeper Chris Van Duren, de poema met zijn katachtige reddingen. Onze vaste waardes achterin zijn Marijn Roeberts, Kyan Hoeve en Jelle Kuiper. Alle drie goed op elkaar ingespeeld, samen met Chris de vaste schakels naar het middenveld.
Alle drie een goed overzicht en rustig aan de bal. Een driemansmuur waar zelfs de groten der aarde een beetje angstig van worden. Het middenveld bestaande uit Siem Stegerman, Robin Hekman, Bas Veldhuis en Joshua Smant, alle vier technische en hardwerkende jongens, niet te beroerd om te verdedigen. Met splijtende passes wisten ze vaak de voorhoede te bereiken en een schot uit de tweede lijn is voor hun appeltje-eitje. De voorhoede, onze topspitsen Tikkie Takkie Floris Hoekman en de razendsnelle Pascal Bloemert. Samen goed voor vele mooie doelpunten, voor de snelle rekenaars waren dat gemiddeld 12 doelpunten per wedstrijd.
En niet te vergeten onze twaalfde man, onze trouwe harde kern, bedankt voor jullie support!

Samen hebben we het gefikst.
Heren bedankt!!!
Voorjaarscompetitie here we come, nadat we in de maand januari eerst de winterzaalcompetitie gaan spelen !

Op de foto van vlnr: Gert Roeberts (leider), Jelle Kuiper, Kyan Hoeve, Marijn Roeberts, Pascal Bloemert, Chris van Duren, Bas Veldhuis, Floris Hoekman, Joshua Smant, Siem Stegerman, Robin Hekman, Bas Kuiper (leider)

Op de foto ontbreekt trainer Randy Vink en shirtsponsor Boverhoff Sloopwerken

Vanwege de slechte weersomstandigheden door de zware hagelbuien, tijdens de laatste wedstrijd op 14 december in Dedemsvaart, kon na de huldiging met medailles, helaas geen kampioensfoto meer worden gemaakt en wilden de boys graag de warme douches opzoeken.