S.V. Nieuwleusen en Autobedrijf Zieleman verlengen hoofdsponsorcontract

S.V. Nieuwleusen is trots dat Autobedrijf Zieleman het contract als hoofdsponsor met vier jaar heeft verlengd. We zijn blij dat in we ook in deze lastige tijd steun kunnen ontvangen van een bedrijf dat geworteld is in de samenleving van Nieuwleusen. S.V. Nieuwleusen streeft een duurzame relatie na met haar sponsoren en het doet ons goed dat de band tussen vereniging en hoofdsponsor daar een voorbeeld van is.
Autobedrijf Zieleman is een autobedrijf aan de Burg. Backxlaan dat in 1985 gestart is in Nieuwleusen en al 35 jaar een begrip is. Kijk voor uw droomauto op: https://www.autozieleman.nl/

André en Wilco zijn de gezichten van het bedrijf dat bestaat uit een verkooptak, een werkplaats en een wasstraat. De band met de familie Zieleman gaat al ver terug wanneer André en Wilco als pupillen al het oranje shirt dragen.
Autobedrijf Zieleman wil sport en beweging stimuleren. Het is gezond en het brengt mensen bij elkaar. Het is mooi om te zien dat de kinderen en volwassenen weer mogen voetballen en samen genieten van de sport.

Op de foto v.l.n.r. Jeroen Elzinga (hoofdtrainer S.V. Nieuwleusen), Wilco Zieleman, André Zieleman, Mark de Weerd (aanvoerder S.V. Nieuwleusen 1)