S.V. Nieuwleusen beleeft zeer geslaagd pupillentoernooi

Het pupillentoernooi op ons sportpark ’t Klaverblad was weer een groot succes. Op zaterdag 9 juni 2018 werden in de ochtend de JO8, JO9 en de JO11-teams welkom geheten waarna het toernooi kon beginnen. Voor veel teams waren de wedstrijden een prachtige afsluiting van hun seizoen.

Onder ideale omstandigheden (goede velden, lekker zonnetje, veel publiek en een goede temperatuur) werden de wedstrijden gespeeld. Het buitenterras was door het zonnige weer goed gevuld, de kantine draaide op volle toeren en het plezier van de spelers zorgde voor een aangename sfeer bij de toeschouwers. De wedstrijden stonden onder leiding van jeugdige scheidsrechters die onderling veel plezier aan deze dag hebben beleefd.

Er deden 25 teams in de leeftijdsklasse JO8 en JO9 mee. Voor de JO9-teams was het even wennen dat er een stand werd bijgehouden. In de reguliere competitie is de KNVB daarmee gestopt. FC Meppel JO9-1 won met overmacht de F1 poule. In de andere JO9 poules waren de winnaars: WVF JO9-2, vv Staphorst JO9-3, USV JO8-1G en VV Hoogeveen JO8-1.

In de leeftijdsklasse JO11 waren 23 teams aanwezig. In de hoogste JO11-poule was de laatste poulewedstrijd beslissend. Door een nipte overwinning van 2-1 van WVF JO11-1 op S.V. Nieuwleusen  werd WVF JO11-1 de winnaar. De ploeg uit Westenholte liet op doelsaldo IJVV JO11-1 achter zich op de ranglijst. In de andere JO11 poules waren de winnaars: S.V. Nieuwleusen JO11-2, vv Staphorst JO11-2, SC Rouveen JO11-2 en SC Rouveen JO11-3

Voor de liefhebbers was het genieten geblazen op het ’t Klaverblad. En alle deelnemers gingen trots met een medaille om zijn of haar nek naar huis. Het was met recht een mooie afsluiting van het pupillenseizoen.

De toernooicommissie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die aan deze mooie happening hebben meegewerkt.