S.V. Nieuwleusen 2 wint van WZC 2

Het 2e heeft afgelopen zaterdag een overwinning geboekt op WZC Wapenveld 2. De ploeg van trainer Kloekke wist met 3-1 te winnen.

Na 5 minuten was het al raak. Rob Krul wist Rémon Scheper met een slimme steekpass te bereiken. Remon kon hierdoor alleen door op de keeper en schoot beheerst de 1-0 tegen de touwen. Halverwege de eerste helft had het 2e geluk. Een hoekschop van WZC werd door alles en iedereen gemist. Dit was ook het enige dat WZC wist te creëren in de eerste helft. Het 2e bleef op jacht naar de 2-0 en in de 35e minuut was het raak. Uit een hoekschop van Rémon schoot Robin Hoogenkamp de bal op weergaloze wijze achter de keeper van WZC. Op basis van de eerste helft een verdiende voorsprong.

De winst was echter niet zomaar binnen. WZC liet zien een tegenstander te zijn met veel inzet en kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. Grote kansen wisten ze echter niet te creëren. In de 90e minuut wist WZC nog wel de 2-1 te maken en hoopte op een stiekem gelijkspel. Elijan Visscher dacht hier anders over en binnen 1 minuut na de treffer van WZC scoorde hij op aangeven van Mike ‘Parami’ Mijnheer de 3-1.

14 oktober speelt S.V. Nieuwleusen 2 om 14:30 uur uit tegen Zwolsche Boys 3.