S.V. Nieuwleusen 2 weekend weg op de Foxheuvel in Didam.

Het weekend van 29 juni t/m 1 juli stond het jaarlijkse weekendje weg van het 2e elftal van S.V. Nieuwleusen weer op het programma. Dit jaar ging de reis naar Didam, een dorpje onder de rook van Arnhem. Bij aankomst werden de we verwelkomd door de eigenaresse die gelijk aanbood om een rondleiding te geven over de boerderij. Dit aanbod werd in de wind geslagen omdat wij Nieuwleusenaren natuurlijk wel genoeg verstand hebben van boerderijen en het erg dorstig weer was.

Vrijdagavond stond in het teken van de pub quiz. Aanvoerder Martin de Weerd had de quiz in elkaar gezet en er werd in twee teams gestreden om de eer.

Zaterdagochtend werd de één beter wakker dan de ander. Zaterdagmiddag stond footgolf op het programma. Deze activiteit, die mede mogelijk gemaakt is door de club van 100, vond plaats in het nabijgelegen Doetinchem. Op de footgolfbaan was het de bedoeling de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Het balgevoel van ons werd, mede door diverse hindernissen, flink op de proef gesteld. Na deze intensieve middag in de stralende zon was het tijd voor ontspanning. Met de wedstrijden Frankrijk- Argentinië & Uruguay – Portugal, en een BBQ hebben we ons de rest van de middag goed weten te vermaken in het zonovergoten Didam. Helaas moeten wij na twee seizoenen alweer afscheid nemen van onze leider Ferdy Stevens en onze leider/voormalig voetballer Kevin Mijnheer. Zij werden in het zonnetje gezet met een karikatuur. Verder werden er een aantal prijzen uitgereikt voor o.a. de speler van het seizoen (Tim Hoogenkamp). Zaterdagavond is de B-selectie op stap geweest in Arnhem.

We kunnen terugkijken op een geslaagd weekend en willen de club van 100 bedanken voor hun bijdrage aan dit mooie weekend. Tot volgend seizoen!