Ruime overwinning voor S.V. Nieuwleusen 2

Het tweede heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Thuis op sportpark ’t Klaverblad’ werd er met 6-0 van Hatto Heim 3 gewonnen.

Een mooi moment voor de gebroeders Robin, Marc en Tim Hoogenkamp. Zij stonden voor het eerst in een officiële wedstrijd gezamenlijk in de basis en waren alle drie belangrijk.

In de openingsfase was het voor beide ploegen aftasten. De eerste mogelijkheid deed zich voor via een vrije trap die door Steven Visscher werd overgeschoten. Even later was Rémon Scheper dichtbij de openingstreffer. Na een kleine 20 minuten spelen waren de verhoudingen duidelijk. Eerst wist Robin Hoogenkamp met een strakke crosspass Rémon te bereiken: 1-0 en even later wist hij broer Marc te bereiken: 2-0. Hatto Heim wist na een half uur gevaarlijk te worden. Een schot van hun linksbuiten ging rakelings naast. Het tweede was hierdoor gelijk weer wakker. De hard werkende Rob Krul wist Rémon met een slimme steekpass te bereiken. Rémon bleef koel en schoot onberispelijk de 3-0 binnen.

De tweede helft begon voortvarend met twee grote kansen voor Rémon. Na ruim een uur spelen werd de wedstrijd definitief beslist. Steven schoot een vrije trap achter de keeper van Hatto Heim, die hierbij niet helemaal vrijuit ging: 4-0. Gelijk hierna wist Steven te profiteren van een fout in de defensie van Hatto Heim en legde de bal breed op Rémon die zijn 3e van de middag maakte: 5-0.
Het slotakkoord was voor Mike Mijnheer, uit een scrimmage zorgde hij voor de 6-0 eindstand.

Zaterdag 30 september speelt het tweede om 12:00 uur uit tegen ESC uit Elburg.