Drie spelers van S.V. Nieuwleusen, Rob Muller, Erwin Dijk en Robbert Veenstra stoppen als speler van het 1e elftal. Een mooiere afscheidswedstrijd op 3 juni jl. uit tegen The Knickerbockers waarin S.V. Nieuwleusen promoveerde naar de 2e klasse konden ze zich niet wensen.

Hieronder het spelerspaspoort van de 3 spelers:

Rob Muller

Leeftijd: 35 jaar
1e wedstrijd in 1e elftal: Als B-junior op Koninginnedag tegen USV
1e officiële wedstrijd: Op 1-5-1999 thuis tegen Kloosterhaar: uitslag 3-1
1e officiële doelpunt: Op 3-9-2005 uit tegen HTC: uitslag 1-1
Aantal wedstrijden: 340, 1e plaats aller tijden en 1e speler boven 300 wedstrijden
Aantal doelpunten: 19
Positie: Verdediging; als rechtsachter begonnen, later centrale verdediger

Bijzonderheden:
Rob was aanvoerder en in de verdediging een rots in de branding. Hij heeft een uitstekende mentaliteit, zowel binnen als buiten het veld. Rob heeft besloten om het rustiger aan te gaan doen en gaat spelen in het 6e elftal bij zijn vrienden.

Erwin Dijk

Leeftijd: 32 jaar
1e wedstrijd in 1e elftal: Op 16-4-2002 oefenwedstrijd uit tegen Hatto Heim: uitslag 0-4. Erwin scoorde de 0-4
1e officiële wedstrijd: Op 6-9-2003 uit tegen Rijssen Vooruit: uitslag 1-1
1e officiële doelpunt: Op 11-10-2003 uit tegen Voorwaarts Vr.: uitslag 0-3
Aantal wedstrijden: 286, 3e plaats aller tijden
Aantal doelpunten: 50
Positie: Aanvallende middenvelder; Heeft op meerdere posities gespeeld

Bijzonderheden:
Erwin heeft enkele jaren bij PEC Zwolle gespeeld. Vanuit de jeugd kwam hij rechtstreeks in het 1e. Erwin is een technische speler die veel creativiteit brengt. De laatste tijd meer blessureleed waardoor hij stopt.

Robbert Veenstra

Leeftijd: 31 jaar
1e wedstrijd in 1e elftal: Op 9-8-2007 op Tempelmantoernooi tegen ASC’62
1e officiële wedstrijd: Op 3-11-2007 thuis tegen HTC; uitslag 1-1. Robbert maakte het doelpunt.
1e officiële doelpunt: Op 3-11-2007 thuis tegen HTC: uitslag 1-1
Aantal wedstrijden: 120
Aantal doelpunten: 8
Positie: In het begin aanvaller, later rechterverdediger

Bijzonderheden:
Robbert moet het van zijn techniek hebben. Hij is in de zaal ver gekomen is met ZVO uit Ommen. Initiatiefnemer van zaalvoetbal bij S.V. Nieuwleusen. Vorig jaar vervelende blessure maar toch teruggekomen.