Regiocup voor de jeugd start op 5 juni

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma op Voetbal.nl. De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven!

Alleen jeugdteams.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19.