Rabobank clubkascampagne: super mooi bedrag voor S.V. Nieuwleusen

Op vrijdag de 13e werd door De Rabobank aan S.V. Nieuwleusen een cheque overhandigd met een super bedrag van € 1.385,47. Hendrik Jan Huzen, lid van de sponsorcommissie, nam de cheque in ontvangst. Het bedrag wordt gebruikt wordt gebruikt voor aanschaf van nieuw meubilair voor het nieuwe clubhuis.

Maar liefst 382 verenigingen hadden zich ingeschreven voor deze actie waarbij leden van de Rabobank konden stemmen op hun favoriete vereniging. S.V. Nieuwleusen heeft de op één na meeste stemmen gekregen. Een geweldige prestatie waarvoor S.V. Nieuwleusen alle stemmers hartelijk bedankt. Korenmolen “De Zwaluw” uit Hasselt behaalde voor het derde jaar op rij de meeste stemmen in het gebied van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Met S.V. Nieuwleusen dus als keurige 2e en Museum Palthehof als knappe nummer drie.

In het Rabobank kantoor Dalfsen waren alle regionale deelnemende verenigingen uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje, hun sponsorbijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne Clubhart 2018, in ontvangst te nemen. Het kantoor was feestelijk versierd en de clubmensen namen hun bijdrage vrolijk in ontvangst.

Nogmaals alle stemmers op S.V. Nieuwleusen hartelijk bedankt!

En natuurlijk sponsor Rabobank Vaart en Vechtstreek