QuickRack, specialist in opslagsystemen en winkelinrichting zilveren sponsor.

De sponsorcommissie is met Harry Dunnink overeengekomen dat QuickRack, specialist in opslagsystemen en winkelinrichting haar bestaande sponsoring opwaardeert tot het zilveren sponsorpakket. Naast een nieuw reclamebord langs de 2e ring aan het hoofdveld, is er ook een reclamedoek langs het Herman van den Berg veld te zien.

QuickRack BV, opgericht eind 2006, is producent en groothandel van diverse soorten houten en metalen stellingsystemen. Te gebruiken voor winkels, opslag, scholen, opbergruimtes, archieven, etc. etc.

Harry Dunnink: “Met een brede klantenkring in Nederland heeft QuickRack een prima basis, maar Duitsland is meer en meer een land waar wij ook actief zijn. In dit land is de bewustwording van ecologisch verantwoorde stellingen een steeds belangrijker verkoopargument. Wij gebruiken FSC-hout en wordt ook nog een geproduceerd bij een sociale werkvoorziening. MVO staat hoog in ons vaandel !!”

Wat maakt QuickRack dan zo speciaal? Harry Dunnink legt uit: “We hebben diverse houten en metalen stellingsystemen in ons programma. Alleen in hout bieden we 5 verschillende types aan; allemaal met hun eigen prijs – kwaliteitsverhouding. Van low budget tot meer luxere stellingen; zo kiezen we een systeem dat past bij de wensen van de klant en bij het budget wat men heeft. In 2012 hebben we de houten stellingen van Bruynzeel overgenomen; vanaf dat moment zijn wij uniek in Europa met een brede keuze in houten stellingen. Complementair zijn onze metalen stelling; bijzonder geschikt voor technische ruimtes of buitenopslag.”

Naast stellingen biedt QuickRack een grote diversiteit in overige producten, zoals interne transportmiddelen, kunststof bakken, afsluitbare archiefkasten, etc. Harry Dunnink: “We proberen de klant te ontzorgen; een totaalplaatje bieden tegen een scherpe prijs en prima leveringsvoorwaarden. We zijn ook erg bekend in de retailwereld waar we veel grote winkelketens als klant hebben.”

Laat u eens verrassen en vraag vrijblijvend informatie aan: info@quickrack.nl of 0529-480423.

S.V. Nieuwleusen bedankt Harry Dunnink en wenst hem veel geluk met het mooie bedrijf.