2019-2020

Prima overwinning S.V. Nieuwleusen VR1

Afgelopen zaterdag was het een zonnige dag op sportpark “het Klaverblad”. S.V. Nieuwleusen VR. 1 speelde thuis tegen FC Meppel/Alcides VR.1. Beide teams starten gelijk lekker fel.

S.V. Nieuwleusen krijgt direct al een goede kans, die gemist werd.
Door een goede opbouw van achteruit van Phyllis Hilberink, pakt Alice Gosseling de bal op en speelt deze naar Sanne Veltman, net over.
Meppel is ook fel, maar Nieuwleusen komt nu steeds meer in de aanval.
Nog een kans van Sanne Veltman op de keeper, maar helaas belandt deze ook niet in het doel.
Ook Manon Klomp kreeg de kans 1 op 1 voor keeper ook zij wist het verschil niet te maken.
Meppel zet ook weer druk en maakt het ons niet makkelijk.
Op slag van rust is het dan wel raak, door een fout van Meppel voor het doel, waar Anja van Kesteren op scherp staat en aanvalt komt de bal bij Sanne Veltman zij rond het keurig af, ruststand 1-0.

Na rust is Nieuwleusen net een stapje feller, Meppel komt af en toe terug maar door goed keeperswerk van Elsbeth Lenderink blijft het nog altijd 1-0 voor Nieuwleusen.
Op links is Daphne Schouten er in gekomen door goed druk te zetten verdient Nieuwleusen een corner deze wordt genomen door Daphne Schouten en Manon Klomp kopt deze tussen de palen 2-0.
Door een goed werk van Larissa Hilberink en Melissa Roeberts komt er mooie paas op Manon Klomp zij weet ze de bal mee te nemen naar het doel door een overtreding van Meppel, is het een penalty voor Nieuwleusen deze wordt beheerst genomen door Anneke Schottert 3-0.
Door een mooie paas van Melissa Gerrits op Daphne Schouten, werkt zij de 4-0 fraai af.

Na deze winst kan Nieuwleusen nog altijd kans maken op de tweede periode door op zaterdag 21 maart thuis (aanvang 12:00 uur) te winnen van VVI Idskenhuizen, maar eerst staat as. zaterdag de wedstrijd uit tegen IJVV IJsselmuiden op het programma.