PLUS Luuk Tijs blijft sponsor van S.V. Nieuwleusen

Plus Bakker is op 20 mei verder gegaan als Plus Luuk Tijs. S.V. Nieuwleusen bedankt Arjan Bakker hartelijk  voor de vele jaren als sponsor. Naast sponsoring en lid van de bedrijvenclub hebben we gezamenlijk hele mooie trajecten gedaan. Twee succesvolle voetbalplaatjes acties en recentelijk de clubfund actie, waarmee je met je eigen foto in sporttenue op broodtrommels, puzzels, mokken staat. Wij hebben kennis gemaakt met Luuk Tijs, de nieuwe eigenaar van de Plus Luuk Tijs. Maandag 20 mei is de naam op gevel aangepast. Wij wensen Luuk heel veel succes de komende jaren en ook bedanken wij voor de nieuwe samenwerking. Plus Luuk Tijs Nieuwleusen zal als sponsor, langs het veld (borden), op het veld (shirt sponsor jeugdteams) en lid van de bedrijvenclub veel zichtbaar zijn.

Kennismaking tussen Luuk Tijs en relatiebeheerder Janco Aalberts.

Arjan Bakker wordt bedankt door zijn relatiebeheerder Hendrik Jan Huzen.