Overzicht voetbalactiviteiten jeugd op zaterdag 7 november

Onder prachtige weersomstandigheden werden er zaterdag 7 november voor de jeugd weer diverse voetbalactiviteiten georganiseerd. Hieronder weer een chronologisch overzicht met foto´s:

Om 9.30 uur speelden de JO7 t/m JO9 een mix-toernooi. De kinderen leren elkaar zo goed kennen en het is mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen hieraan beleven.

Om 10.30 uur speelden de JO10 en JO11 een mix-toernooi op een half veld. De JO10 speelt normaal op een kwart veld, dus voor hen was het de 1e keer op een half veld.

De JO12-1 en JO15-3 speelden op het Evert Bosch veld een onderlinge wedstrijd.

JO19-3 en JO17-2 speelden op veld 3 een onderlinge wedstrijd. De uitslag, in deze leuke gelijk opgaande wedstrijd, was 2-2.

De JO15-1 had een leuke activiteit. Door Nieuwleusen werd er een funloop gehouden waarbij diverse opdrachten moesten worden uitgevoerd zoals voetgolf, Jeux de voetbal en latje trap.

Op het sportpark gingen de teams de strijd met elkaar aan met Archery Attack. Dit is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen ‘punt’) is het de bedoeling elkaar te raken.

Om 11.00 uur was er weer de training van Jong Oranje.

´s middags om 12.30 uur speelde de JO19-1, JO19-2 en JO17-1 op het Evert Bosch veld een mix-toernooi. Fanatiek werd er gestreden om de winst en de eer.

De JO17-3 en JO15-2 werden gemixd en speelden een onderlinge wedstrijd.

´s Middags deden maar liefst 60 meiden mee met de `meidendag.´ Na een welkomstwoord van Gerrit Hilberink, de trainer van Vrouwen 1 werden er in 6 teams diverse voetbalspelletjes gedaan zoals latje trap, het boter, kaas en eieren spel en pionnenvoetbal. De teams studeerden een eigen tik tok dansje in, wat aan de rest gepresenteerd moest worden. Penalty´s werden er geschoten, met in het doel Liset Harink, de keepster van Vrouwen 1. De meidendag werd afgesloten met een voetbaltoernooi.