Overwinning S.V. Nieuwleusen VR 1 op HHC VR 1

Zaterdag 5 septemberstond de 2e bekerwedstrijd op het programma. Om 14:15 speelden we op het Evert Bosch veld tegen HHC VR1.
Om 14:15 klinkt het fluitsignaal op het hoofdveld van sportpark het Klaverblad en start S.V. Nieuwleusen met de aftrap. HHC begint direct met druk zetten maar de dames van S.V. Nieuwleusen hebben het onder controle. Nieuwleusen weet onder de druk van HHC te voetballen. Het gaat gelijk op. Mooie kans voor Nieuwleusen Keanny geeft een diepe bal op Manon, Manon loopt op snelheid richting de goal maakt een actie en schiet. Helaas precies in de handen van de keeper. Vervolgens krijgt HHC twee grote kansen, doordat de bal te zacht wordt teruggespeeld op Elsbeth. Gelukkig worden de kansen niet goed afgemaakt.
Nieuwleusen opent de score. Na een corner van Manon blijft de bal hangen voor de goal, HHC krijgt de bal niet goed weg en de bal komt voor de voeten van Daphne. Die vervolgens de bal in het net schiet 1-0.
Een paar minuten later is het weer raak voor S.V. Nieuwleusen. Larissa speelt de bal op Laurie, die draait open en geeft een diepe bal op Manon. Manon maakt een actie en schiet de bal in de goal 2-0.
HHC krijgt in het begin van de 2e helft direct een kans, maar Elsbeth maakt een goede redding.
Het gaat weer gelijk op. Er wordt op beide helften gespeeld.
Lisanne en Daphne worden gewisseld en Alice en Melissa R komen daarvoor in het veld.
HHC begint weer wat meer druk te zetten, ze krijgen daardoor een grote kans maar de bal vliegt via de paal er weer uit.
De dames van S.V. Nieuwleusen zakken wat in. Laurie wordt gewisseld voor Kim.
HHC blijft maar druk zetten maar krijgt het niet voor elkaar om een goal te maken. In de laatste minuten krijgt S.V. Nieuwleusen nog een vrije trap door een overtreding van HHC. Keanny schiet de bal op de lat, jammer.
Dan klinkt het eindsignaal. Een mooie overwinning op HHC!
Zaterdag 12 september spelen de dames hun 3e bekerwedstrijd, thuis om 12:30 tegen JVC Dedemsvaart VR1.