OutTrade shirtsponsor S.V. Nieuwleusen 3

OutTrade van eigenaar René en Angela Dijkman is shirtsponsor geworden van het jeugdige S.V. Nieuwleusen 3 team, waar hun zoon Bastian deel van uit maakt. De sponsorcommissie bedankt René & Angela en wenst hen veel succes met hun mooie bedrijf.

Foto : Bastian overhandigt zijn vader het ingelijste shirt

Wat voor bedrijf zijn we?

Je leest op deze pagina meer over ons als bedrijf en hoe we snel zijn gegroeid tot een totaalaanbieder in de outdoor wereld. Van 2004 tot 2020, OutTrade blijft inspireren en innoveren met haar toonaangevende merken SunRed, RedFire, SUMM en BBGrill.

OutTrade BV, inspirerend en innoverend. OutTrade is sinds 2004 gespecialiseerd in producten voor de tuin, het terras en het buitenleven. Vooral op het gebied van Food & Fire! Hip, trendy en origineel, waarbij men kwaliteit ook zeker niet uit het oog verliest. Daar gaat het bij OutTrade om. Met SunRed terrasverwarmers, RedFire vuurschalen en terrashaarden, verwarmen en verfraaien we al jaren moderne tot klassieke tuinen en (horeca)terrassen. Ons merk BBGrill verhoogt het plezier van het buitenleven en bestaat uit leuke en onderscheidende barbecueproducten, waarbij ieder seizoen wordt gekeken naar productontwikkeling en nieuwe trends.

Trends in de outdoor wereld

Door het spotten van trends blijft OutTrade de productontwikkeling innoveren. Denk aan de inspirerende retrolijn terrasverwarmers van SunRed, de modern vormgegeven vuurschalen met laser uitgesneden designs of de trendy hockers van KEK. En dat alles onder Dutch Design, want vanuit het Nederlandse hoofdkantoor werkt ons designteam dagelijks aan het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende producten.

Kijk op onze website: https://www.outtrade.eu/

MEELEWEG 76 NIEUWLEUSEN 7711 EP NEDERLAND

+31 529 48 28 08  +31 529 48 49 10  INFO@OUTTRADE.EU