Oproep: Koop je spullen bij de plaatselijk middenstand.

Onze sponsoren worden hard getroffen door de economische crisis die het COVID-19 virus (Corona) met zich meebrengt. Met dit filmpje willen wij steun betuigen aan onze sponsoren en roepen iedereen op hun inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand. De sponsoren hebben ons nodig!! Aan dit filmpje is een PRIJSVRAAG verbonden met als prijs een cadeaubon van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen t.w.v. maar liefst € 100,– .

Stuur de antwoorden van de 3 vragen voor 11 mei a.s. naar redactie@svnieuwleusen.nl. Bij meerdere goede inzendingen wordt er geloot. Ook kun je hier terecht voor eventuele onduidelijkheden/vragen.

Vraag 1.
Hoeveel bedrijven maken reclame via de 4 reclamezuilen bij de ingang van sportpark ’t Klaverblad”?
Vraag 2.
Hoeveel bedrijven maken reclame d.m.v. borden rond het hoofdveld aan de 2e ring? Dit zijn de grote borden en de kleinere borden die er net onder hangen.
Let op:
Meerdere borden van hetzelfde bedrijf telt voor 1.
Het grote bord van installatiebedrijf Schiphorst en het kleine bord van servicepartner Schiphorst(net boven de dug out) telt voor 1.
De 2 kleine borden van De Roo works en Gehuurd.nl telt voor 1.
De borden van A. Heide b.v. Vaillant telt voor 1.
Het bord van de Supportersvereniging S.V. Nieuwleusen telt niet mee.
Vraag 3.
Hoeveel bedrijven maken reclame d.m.v. borden die bevestigd zijn aan het leunhek rond het hoofdveld.
Let op:
Meerdere borden van hetzelfde bedrijf telt voor 1.
De borden van S.V. Nieuwleusen zelf tellen niet mee.